De Klussenier Manuel Nijzink

De Klussenier Manuel Nijzink
De Klussenier Manuel Nijzink

Lijsterbeslaan 25
7461 VJ Rijssen

Dien uw aanvraag in »

0548 85 94 54
06 4214 7506
manuelnijzink@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 08107864

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Manuel Nijzink en met mijn klusbedrijf De Klussenier Manuel Nijzink kunt u terecht voor al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Mijn klusbedrijf is gevestigd in Rijssen. Voor klanten in Rijssen, Holten, Goor en omgeving ben ik dus beschikbaar.

U bent bij mij aan het juiste adres voor een totaalconcept voor consumenten. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe keuken realiseren, het verzorgen van een complete aanbouw of het plaatsen van een maatwerk veranda. Daarbij verzorgen wij ook het timmerwerk en het elektrawerk.

Naast mijn werk met De Klussenier Manuel Nijzink kunt u mij ook kennen van het bedrijf Nijzink Constructie. Door de samenwerking tussen beide bedrijven kunnen wij voor u als klant de beste totaalconcepten aanbieden. Met het A-merk De Klussenier kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beste kwaliteit mag verwachten.

Wanneer u De Klussenier Manuel Nijzink inschakelt, kunt u een meedenkende vakman verwachten. Ik vind het belangrijk om voor, tijdens en na de opdracht met u mee te denken om tot het beste resultaat te komen. Eventuele veranderingen zijn altijd bespreekbaar en vanuit deze flexibiliteit willen wij een mooi eindresultaat voor u als klant neerzetten.

Bij mijn klusbedrijf kunt u verder rekenen op de voordelen die u bij De Klussenier mag verwachten. Dat betekent dat u altijd 12 maanden garantie heeft op de uitgevoerde werkzaamheden, bereken ik nooit voorrijkosten en kunt u altijd een offerte verwachten.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen bij een verbouwing of renovatie in de omgeving van Rijssen, Holten of Goor? Neem dan spoedig contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. Ik zal daarna contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Specialisaties

  • Elektrawerk
  • Veranda plaatsen
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Tuinhuis plaatsen

Beoordelingen van klanten

Zeer prettig contact, klantvriendelijk, punctueel en duidelijk communicatie (dat laatste is niet altijd vanzelfsprekend is onze ervaring met andere bedrijven). Prettig persoon om aan het werk in ons huis te hebben, werkt alles netjes af, komt alle afspraken na en als er wat puntjes zijn (ik ben nogal kritisch) dan pakt hij dit direct op en denkt mee. Nadat alles klaar was werd er opgeruimd en schoongemaakt. Grote klasse, andere werkzaamheden laten we zeker weer door deze professional doen!Aico uit Rijssen
Goed bereikbaar, snel aanwezig, werkt netjesDiantha uit Goor
Prima contact. Snelle reactie. Vakwerk.Theo uit Rijssen
Prettige samenwerking, luistert naar onze wensen en realiseert deze naar onze tevredenheid. Wij hebben ervaren dat Manuel Nijzink staat voor kwaliteit en service.Henk uit Holten
Goed, kwam zijn afspraken goed na. Denkt mee.Jan uit Hoge Hexel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...